Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor een workshop of Coaching sessie?

Op deze pagina. Klik hier!


Wat moet ik meenemen voor de Workshop of Coaching sessie? 

Draag loszittende kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Het is fijn om een shirt aan te trekken, maar neem ook een warmere trui mee voor de rustmomenten en voor het eerste gedeelte van de workshop. De Workshop is op blote voeten of sokken. Een flesje water is ook altijd handig voor na afloop. 


  Ik heb nog nooit aan yoga gedaan, kan ik wel meedoen? 

  Jazeker! De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en met name mensen die nooit eerder aan yoga hebben gedaan is dit een uitstekende kans om rustig te ervaren wat het precies inhoudt. Je hoeft er ook niet lenig voor te zijn. Yoga is niet bedacht om lenig te worden, soms is het een mooie bijkomstigheid, maar het gaat om veel meer dan dat. 


  Hoe kan ik een workshop annuleren?

  Stuur een e-mail naar anouk@yournextchapter.nl met daarin de datum en je bedrijfsnaam om de workshop te annuleren. Tot een week voor de workshop kun je de workshop kosteloos annuleren tenzij anders vermeld in het contract. Voor het annuleren van een Coaching sessie, zie hieronder.


  Hoe kan ik een Coaching sessie annuleren?

  Stuur een e-mail naar anouk@yournextchapter.nl met daarin de datum en naam om de coaching sessie te annuleren. Tot 24 uur voor de Coaching sessie kun je de sessie kosteloos annuleren.


  Ik wil een workshop voor mijn vrienden/familie plannen, kan dat? 

  Jazeker, stuur een email naar anouk@yournextchapter.nl en geef aan om welke datum en tijd het gaat met jullie specifieke wensen.


  Wat is het verschil tussen Burn-out/Anti-stress Yoga en "gewone" yoga? 

  "Gewone" yogales is vaak gemaakt voor mensen die al vaker yoga hebben gedaan. Natuurlijk kun je de eerste keer rustig aan doen en krijg je na een aantal keer de smaak te pakken.

  De Burn-out Coaching Yoga: 
  Tijdens de Burn-out Coaching Yoga begeleid ik je in het hele yoga proces. We bespreken samen de behoeftes en kijken goed naar wat je lichamelijk en mentaal aankan op dat moment. Het kan zijn dat je de ene week alleen maar statische oefeningen wilt uitvoeren en een week later juist de dynamische versie. Ik geef ook de opdracht mee om een aantal yogaposes te herhalen in de dagen na de coaching sessie om op deze manier nog meer kans op vooruitgang te boeken. 

  De Anti-stress Yoga Workshop voor bedrijven: 
  De workshop is breder dan een "gewone" yogales. Er wordt veel aandacht besteed aan het verlagen van je stresslevel met onder andere ademhalingstechnieken, meditatievormen en er wordt meer gesproken over stress en burn-outs. Zo komt er wellicht een discussie op gang binnen het bedrijf die jullie nog meer Burn-out Proof kan maken. 


  Kan ik parkeren bij de locatie? 

  Dat is afhankelijk van de locatie zelf. Meestal staat het aangegeven in de uitnodiging van de workshop of coaching sessie zelf. Mocht je hier toch niet uitkomen stel dan je vraag via anouk@yournextchapter.nl 


  Ik voel hoge stress of heb een burnout (gehad) maar ik wil er niet over praten. Is dit iets voor mij? 

  Niks moet, alles mag! Natuurlijk hoef je niet je hele levensverhaal op tafel (of op de yogamat) te gooien. Wie wel iets kwijt wilt mag daar natuurlijk over spreken, maar we kijken voornamelijk waar jij behoefte aan hebt. Tijdens de workshop besteden we niet alleen maar tijd aan "praten", maar juist meer aan het geven van tips & tricks die je direct kunt gebruiken na de workshop om een meer gebalanceerd leven te creëeren. 

  Voor de coaching sessie kijken we ook waar jouw behoefte ligt. Is er een dag dat je alleen yoga wilt uitvoeren dan maken we er gewoonweg een fijne yogales van. Indien je liever wilt praten dan praten we wat meer. 


  Krijgen alleen onzekere of zwakke mensen een burn-out? 

  Juist de mensen die perfectionistisch zijn en/of altijd keihard werken en daarbij soms teveel hooi op hun vork nemen krijgen een burn-out. Natuurlijk heeft het met veel meer factoren te maken dan bovenstaand. Zo kunnen emoties, specifieke gebeurtenissen, werkomgeving, psychische aandoeningen onder andere ook bijdragen aan een burn-out. Het zal in ieder geval niet snel een lui persoon overkomen, maar juist de doorzetters onder ons. 


  Is het een actieve of meer een rustige workshop? 

  Het is juist net iets er tussenin. Het is geen standaard yogales, maar een workshop waarbij je handvatten mee krijgt zoals ademhalingsoefeningen, anti stress tips & tricks, meditatie sessies en aan het eind een yin/yang yoga les van ongeveer een uur. Je zit in ieder geval niet twee uur stil te luisteren, maar bent juist actief bezig met het uitproberen van verschillende oefeningen en houdingen om te ontdekken wat goed voor jou werkt. De yogales zelf heeft wel een actief karakter, maar met een goede opbouw en afbouw. 


  Komen er ook workshops op andere dagen? 

  Indien je niet op de beschikbare/geplande dagen kunt komen naar een workshop, laat mij dan weten per e-mail welke dagen en tijden je voorkeur heeft zodat ik dit mee kan nemen in de planning van toekomstige workshops. Je kunt ook een privé les inplannen indien dit beter uitkomt, dit kan eventueel ook aan huis. Je kunt mij mailen op anouk@yournextchapter.nl