Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor een workshop?

Via deze weg kun je een workshop boeken. Klik hier.


Wat moet ik meenemen? 

Draag loszittende kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Het is fijn om een shirt aan te trekken, maar neem ook een warmere trui mee voor de rustmomenten en voor het eerste gedeelte van de workshop. De Workshop / Cursus vindt plaats op blote voeten of sokken. Een flesje water is ook altijd handig. 


  Ik heb nog nooit aan yoga gedaan, kan ik wel meedoen? 

  Jazeker! De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en met name mensen die nooit eerder aan yoga hebben gedaan is dit een uitstekende kans om rustig te ervaren wat het precies inhoudt. Je hoeft er ook niet lenig voor te zijn. Yoga is niet bedacht om lenig te worden, soms is het een mooie bijkomstigheid, maar het gaat om veel meer dan dat. 


  Hoe kan ik een workshop annuleren?

  Doe dit via Eventbrite (waar je de tickets hebt gekocht) of stuur een e-mail naar anouk@yournextchapter.nl met daarin de datum en naam van de workshop om te annuleren. Tot een maand voor de workshop / start van de cursus kun je de workshop kosteloos annuleren. Het cursusgeld kan niet verrekend worden met andere workshops.


  De workshop is vol, kan ik nog meedoen? 

  Stuur een email naar anouk@yournextchapter.nl en geef aan om welke workshop het gaat met de betreffende datum. Zodra er een plek vrij komt dan laat ik het je weten. 


  Wat is het verschil tussen Burn-out Yoga en "gewone" yoga? 

  "Gewone" yogales is vaak gemaakt voor mensen die al vaker yoga hebben gedaan. Natuurlijk kun je de eerste keer rustig aan doen en krijg je na een aantal keer de smaak te pakken. De Workshops bestaan uit kleine groepen waardoor er meer persoonlijke aandacht mogelijk is. De workshop is breder dan een "gewone" yogales. Er wordt veel aandacht besteed aan het verlagen van je stresslevel met onder andere ademhalingstechnieken, meditatievormen en er wordt meer gesproken over stress en burn-outs.  


  Kan ik parkeren bij de locatie? 

  Dat is afhankelijk van de locatie zelf. Meestal staat het aangegeven op de pagina van de workshop zelf. Mocht je hier toch niet uitkomen stel dan je vraag via anouk@yournextchapter.nl 


  Ik voel hoge stress of heb een burnout (gehad) maar ik wil er niet over praten. Is dit iets voor mij? 

  Niks moet, alles mag! Natuurlijk hoef je niet je hele levensverhaal op tafel (/op de mat) te gooien. Wie wel iets kwijt wilt mag daar natuurlijk over spreken, maar het wordt geen therapiegroep. Ik zorg er zelf voor dat we niet teveel tijd besteden aan "praten", maar juist meer tijd besteden aan het geven van tips & tricks die je direct kunt gebruiken na de workshop om een meer gebalanceerd leven te creëeren. 


  Krijgen alleen onzekere of zwakke mensen een burn-out? 

  Juist de mensen die perfectionistisch zijn en/of altijd keihard werken en daarbij soms teveel hooi op hun vork nemen krijgen een burn-out. Natuurlijk heeft het met veel meer factoren te maken dan bovenstaand. Zo kunnen emoties, specifieke gebeurtenissen, werkomgeving, psychische aandoeningen onder andere ook bijdragen aan een burn-out. Het zal in ieder geval niet snel een lui persoon overkomen, maar juist de doorzetters onder ons. 


  Is het een actieve of meer een rustige workshop? 

  Het is juist net iets er tussenin. Het is geen standaard yogales, maar een workshop waarbij je handvatten mee krijgt zoals ademhalingsoefeningen, anti stress tips & tricks, meditatie sessies en aan het eind een yin/yang yoga les van ongeveer een uur. Je zit in ieder geval niet twee uur stil te luisteren, maar bent juist actief bezig met het uitproberen van verschillende oefeningen en houdingen om te ontdekken wat goed voor jou werkt. De yogales zelf heeft wel een actief karakter, maar met een goede opbouw en afbouw. 


  Komen er ook workshops op andere dagen? 

  Indien je niet op de beschikbare dagen kunt komen naar een workshop, laat mij dan weten per e-mail welke dagen en tijden je voorkeur heeft zodat ik dit mee kan nemen in de planning van toekomstige workshops. Je kunt ook een privé les inplannen indien dit beter uitkomt, dit kan eventueel ook aan huis. Je kunt mij mailen op anouk@yournextchapter.nl