Anouk Bleijenberg.jpg
 
Anouk - Yoga

Hi, ik ben Anouk, jouw Burn-out Yoga Coach

In het kort:
Opgegroeid in de Bollenstreek, daarna veel gereisd, sinds 2008 wonend in Amsterdam, Hotelschool en werken in de hospitality industry, Master afgerond, fulltime job in de Sales en Yoga Teacher Training, al snel een parttime job als Customer Success Manager en yogalessen geven en dan nu... Your Next Chapter (en die van mij eigenlijk ook). 

Verder: 
Balans is mijn uitdaging en tegelijkertijd beste vriend, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe leuke dingen, maar ook heb ik rust nodig in verband met mijn HSP-kant (=Highly Sensitive Person).  

Wat heb ik met yoga? 
Tot 2014 helemaal niks! Ik meen het, want ik vond het vreselijk saai en zweverig. Pas in San Diego volgde ik een yogales die mij raakte, heel persoonlijk, heel confronterend, maar het voelde als een doorbraak die ik nodig had. Sindsdien doe ik het zeker niet elke dag, maar weet ik dat het mij helpt rust te bewaren en doe ik het zo vaak als ik kan of wil. Wie weet werkt dit ook voor jou en zo niet dan zijn er nog zoveel andere mogelijkheden, geloof me! 

Wat heb ik met Burn-out? 
In 2013 was ik de (on)gelukkige voor ongeveer 1,5 a 2 jaar met een flink aantal burn-out verschijnselen, met daarop volgend continu vallen en opstaan (soms letterlijk). Bij mij kwam de burn-out niet (alleen) door werk/studie, maar had het vooral te maken met hoge eisen stellen en emoties verwerken na een heftige gebeurtenis.

Dankzij mijn ervaring met banen waarbij ik soms meer dan 12 tot 14 uur op een dag werkte kan ik mij goed inleven in de huidige zakelijk wereld. Elk bedrijf is natuurlijk anders, maar het is aan jou om dat eruit te halen wat erin zit en dan heb ik het niet alleen over de baan en kansen bij het bedrijf zelf, maar ook uit jouw persoonlijke leven. 

Ik wil graag anderen ondersteunen in het voorkomen, accepteren of afscheid nemen van de burn-out/stress waar dit mogelijk is. Het leven is zo ontzettend bijzonder met zijn mooie en minder mooie kanten. Het doel is niet altijd teruggaan naar wie je was, maar misschien juist wel naar een (on)aangepaste versie van jezelf die al fantastisch is!