Over Your Next Chapter.

Logo Your Next Chapter

In 2013 kreeg ik zelf met een burn-out te maken en in 2014 werden mijn ogen geopend tijdens een yogales. Voor deze tijd vond ik yoga trouwens verschrikkelijk en zweverig en saai en niet bij mij passen, maar die ene les greep mij. Het jaar daarna ben ik een Yoga Teacher Training gaan doen en ben ik lessen gaan geven in verschillende sportscholen in Amsterdam. Al snel werd dit een bedrijf met de naam YogaMindYou waarbij ik Vinyasa yogales gaf, KinderYoga en ik wilde ook graag starten met Kindercoaching en Job/Life Coaching naast mijn vier daagse baan als Customer Success Manager.

Je raad het al, dat was iets teveel voor in 1 dag. Ik wisselde van baan en tussendoor werd ik gevraagd om een anti-stress/yoga workshop te geven bij een bedrijf. Het was een fantastische ervaring en mensen waren ontzettend open over hun ervaringen en gingen met een geruststellend gevoel naar huis. Dit gaf de doorslag en direct de focus voor 2018. 

Workshops voor mensen die geen zin hebben in therapie sessies of yogalessen waarbij iedereen alle houdingen perfect uitvoert en jij het gevoel krijgt dat je een stijve hark bent. Dat wordt het dus niet! De Anti-stress Yoga Workshops en de Burn-out Yoga Coaching sessies zijn laagdrempelig met een combinatie tussen activiteit en ontspanning. Daarbij wil ik jullie zoveel mogelijk praktische tips en oefeningen meegeven die eenvoudig toepasbaar zijn in het dagelijks leven zodat je er echt iets aan hebt. Probeer het gewoon, niet geschoten is altijd mis!