Burn-out Yoga Coaching & Anti-Stress Workshops

Vind hier meer informatie over de activiteiten van Your NExt Chapter.

Burn-out/Stress Yoga Coaching (1 op 1): BReak Your Patterns

Voor wie? Voor jou als je middenin een burn-out zit.

Misschien heb je zelfs al stappen vooruit gezet, maar val je nog regelmatig terug in de vermoeide, frustrerende, energieloze, slapeloze en/of negatieve patronen. 

De focus van deze workshop ligt op JOU en je positieve ontwikkeling. 

Anti-stress Yoga Workshop voor bedrijven

Voor wie? Voor Bedrijven die een  burn-out willen voorkomen bij hun werknemers. 

Het voorkomen van uitval binnen de organisatie door Stress en Burn-out is goed te doen, maar er moet dan wel iets gebeuren. 

De focus van deze workshop ligt op het verlagen van het Stress niveau en het voorkomen van een Burn-out bij werknemers. 

Mijn yoga stijl? Down-to-Earth, intuïtief en met een knipoog. 
Mijn coaching stijl? liefdevol Confronterend, instinctief en oplossingsgericht.

 

Let it go
inhale the future exhale the past
Yoga
Mindfulness
yoga
no running

Burn-out en Yoga? 

Een burn-out is geen pretje en zeker niet bedoeld voor watjes! 

Down to Earth yoga, intuïtief en met een knipoog is hoe je mijn yoga stijl kan beschrijven. De Anti-stress Yoga Workshop is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit iets met yoga heb gedaan. Het vraagt je absoluut niet om een handstand of ingewikkelde poses uit te voeren. Je hoeft ook niet te serieus te zijn tijdens de workshop, want we maken ons al druk genoeg. Terug naar de balans tussen actief en rust in het dagelijks leven is waar we naar toe werken. Verwacht zeker niet dat je binnen een workshop een volwaardig gebalanceerd leven leidt, want het is een heel proces en dat kan ook leuk zijn. Dat ga ik je leren! 

Een combinatie tussen gesprekscoaching en yoga is natuurlijk ideaal, vandaar ook de Burn-out Yoga Coaching. Een deel coaching en een focus op yoga poses waarbij je jouw grenzen herontdekt en misschien wel nieuwe inzichten tegenkomt. Geen burn-out maar wel een hoog stress niveau? Ook dan kan yoga enorm veel betekenen en kijk ik graag samen met jou hoe yoga in jouw leven kan passen. Juist om die burn-out te voorkomen!

Zelf heb ik in 2013 ook een burn-out gehad. Het duurde ongeveer 1,5 jaar tot ik weer op 80% van mijn energie van voorheen was. Helemaal 100% is het nooit geworden, maar als ik erover nadenk dan is het prima zo want mijn 100% was echt gekkenwerk. Ik weet als geen ander hoe het is om vermoeid te raken juist op die momenten dat je het niet wenst. Daarbij wil ik ook benadrukken dat je zelf tijdens een Burn-out Yoga Workshop kan bepalen hoeveel je doet, waar je wel en niet aan meedoet en wanneer je het zat bent dan ben je vrij om te gaan. Sterker nog ik zal je eerder feliciteren dan veroordelen als jij je grenzen op tijd aangeeft, want mensen met een burn-out (ervaring) weten dat het veel meer moed vraagt om ergens mee te stoppen dan ermee door te gaan.

Een burn-out hoeft niet alleen maar negatief te zijn. Zie het als een nieuwe kans om je leven opnieuw naar jouw smaak in te richten en daar wil ik je bij helpen.  

Tot snel bij de Workshop of Coaching!